GermanDE-CH-ATEnglish (UK)Romanianro-RO

FILOZOFIE

Clienţii noştri identifică SIHA cu un nivel înalt de calitate a produselor, flexibilitate şi punctualitate. Aceste cerinţe înalte se regăsesc...

CALITATE, FLEXIBLITATE, PUNCTUALITATE

Clienţii noştri identifică SIHA cu un nivel înalt de calitate a produselor, flexibilitate şi punctualitate. Aceste cerinţe înalte se regăsesc ca o filozofie generală în toate domeniile companiei noastre: pe de o parte în ceea ce priveşte o manoperă de înaltă calitate şi tehnici inovative de prelucrare, precum şi, pe de altă parte, în ceea ce priveşte calificarea şi modul profesional de lucru al angajatelor şi angajaţilor noştri. Lucrăm în mod continuu la oprimizarea proceselor noastre de producţie. Dorinţele clienţilor noştri şi, astfel, o orientarea pronunţată spre servicii, sunt foarte importante pentru noi, motiv pentru care lucrăm în toate domeniile pentru creşterea satisfacţiei acestora.

LUCRUL ÎN ECHIPĂ

În special în industria noastră caracterizată de un ritm alert, este esenţial să faci faţă cât mai rapid noilor provocări. Din acest motiv ne bazăm pe munca în echipă, pe comunicare şi pe schimbul periodic de informaţii. Aceasta conduce la un mediu de lucru care se caracterizează prin munca în echipă şi dialog. Talente diferite colaborează, dincolo de departamente şi ierarhii, combinat cu un grad ridicat de responsabilitate şi cu dorinţa de a presta in maximul posibil. Spiritul de echipă înseamnă pentru noi, sprijin reciproc, o repartizare echitabilă a sarcinilor stabilite împreună şi în funcţie de talentele individuale ale fiecărui angajat. Deschiderea este o componentă importantă a culturii noastre corporative, acest lucru fiind garantat tuturor angajaţilor de către nivelul de conducere şi este aşteptat şi din partea angajaţilor, indiferent de poziţia ocupată în cadrul companiei. În aceste condiţii abordăm împreună obiectivele noastre ambiţioase pentru un viitor de succes.

DEZVOLTARE ŞI CARIERĂ

Angajaţii care dovedesc implicare şi performanţă, sunt promovaţi şi li se încredinţează sarcini pline de responsabilitate. Oamenii care sunt performanţi doresc şi să se implice mai mult. Prin transferul de responsabilitate, angajaţii noştri îşi pot pune în fiecare zi la încercare gândirea şi modul de a acţiona antreprenorial. Posibilităţi de dezvoltare profesională sunt oferite de exemplu de training-ul la locul de muncă, preluarea de sarcini variate şi provocatoare, munca la proiecte interdepartamentale precum şi cursuri de instruire interne cât şi externe. SIHA pune o importanţă deosebită pe dezvoltarea internă a personalului, motiv pentru care nu oferim doar provocări angajaţilor noştri ci îi şi susţinem şi promovăm.

DISTRACŢIE ÎN MUNCĂ

Specific branşei noastre, întregul ciclu al producţiei se supune unor faze sezonale de vârf, ce solicită un efort mare în muncă. Bucuria în muncă şi recunoaşterea, nu trebuie să fie neglijate cu toate acestea. SIHA le mulţumeşte angajatelor şi angajaţilor săi prin diverse activităţi comune. Pasiunea pentru produsele noastre precum şi o atmosferă dinamică fac din SIHA un loc unde munca este distractivă.